• #lipbalmcantik

    Marry Rose LipbalmπŸ‘œ
.
πŸ’„5  warna yang menarik
πŸ’„ tidak mengandungi ALCOHOL 🚫
πŸ’„Ekstrak drpd bahan alam semula jadi
πŸ’„ mampu
    0

    Marry Rose LipbalmπŸ‘œ . πŸ’„5 warna yang menarik πŸ’„ tidak mengandungi ALCOHOL 🚫 πŸ’„Ekstrak drpd bahan alam semula jadi πŸ’„ mampu bertahan lebih 6 jam πŸ’„100 % natural ingredients πŸ’„ for moisturize and soften lips . 5 Shades . πŸ‰ watermelon πŸ”₯πŸ”₯ . πŸ‘ oh! Peach πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . 🌰 walnut πŸ”₯ . πŸ… red tomato πŸ”₯ . πŸ’ cherry bomb πŸ”₯πŸ”₯ . #naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#walnut#marryrosemalaysia#marryrosecantik

    PROMO LIMITED ONLY !!!!!
GRAB NOW πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯🐝
.
.
FREE POS - BUY 2 N ABOVE 🀩🀩🀩
.
🐝LIPTINT MADU KELULUT - RM25
🐝MUAH2 TINTED LI
    0

    PROMO LIMITED ONLY !!!!! GRAB NOW πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯🐝 . . FREE POS - BUY 2 N ABOVE 🀩🀩🀩 . 🐝LIPTINT MADU KELULUT - RM25 🐝MUAH2 TINTED LIPBALM -. RM29 . . ❣️KLIK LINK AT BIO TO ODER #lipbalm_maducustfeedback .. . #muahmuahlipbalm#lipscrub#lipscrubamoyyylinn#lipscrubtreatment #lipbalm#lipbalmhomemade#lipbalmmadu#lipbalmmadukelulut#lipbalmhomemademurah#lipbalmhomemademalaysia#lipbalmmurah#liptreatment#lipbalmamoyyylinn #lipbalmmadukelulut#sayajuallipbalm#bibircantik#bibirkering#bibirgelap#homemade#homemadelipbalm#organiclipbalm#lipbalmorganic#swapreviewfree#bazaronlinemalaysia#lipbalmcantik#honeylipbalm #aidilfasha#naturalbeauty#bibirmungil#mfmirafilzah

    Bismillah... kemasan baruuuuπŸ’•
.
Punya masalah bibir kering? Atau pecah-pecah? Atau bibir sudah tidak natural lagi?
.
Gak
    0

    Bismillah... kemasan baruuuuπŸ’• . Punya masalah bibir kering? Atau pecah-pecah? Atau bibir sudah tidak natural lagi? . Gak usah khawatir lagi sekarang ada Lip Balm berbahan dasar Vaseline😍 . Mampu melembabkan sehingga bibir kamu bisa kembali lembab, selain mampu memperbaiki bibir pecah-pecah, Lip Balm Vaselin juga bisa membersihkan sel-sel kulit mati pada bibir yang membuat bibir kamu menghitam . Lip Balm Vaselin bisa membantu untuk mendapatkan bibir kembali natural😍 . Harga 25rb😍 . Perbedaan lip balm vaselin dengan lip balm shea butter adalah dari warna. Kalau lip balm vaselin tidak berwarna sedangkan lip balm shea butter ada warnanya ya . #lipbalmvaseline #organic #selebgram #lipbalmcantik #lipscare

    Haaa sesiapa yang nk service for shiny nails pm lah yeπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Only in PSA okayπŸ™ˆ

Cepat cepat beli kay ...order sekarang klau
    0

    Haaa sesiapa yang nk service for shiny nails pm lah yeπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Only in PSA okayπŸ™ˆ Cepat cepat beli kay ...order sekarang klau tak nanti takde stockkk #naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah

    Hai gaiss haaa shiny takkk😍😍😍OMG 
SHINY TEROKSS LAH😍😍
HAAA TUNGGU APA LAGI CEPAT² ORDER OKAY😘

Buat masa skrg stok baru
    1

    Hai gaiss haaa shiny takkk😍😍😍OMG SHINY TEROKSS LAH😍😍 HAAA TUNGGU APA LAGI CEPATΒ² ORDER OKAY😘 Buat masa skrg stok baru je habis so bagi sesiapa yang nk booking boleh lah order dm or ws dkt sis okayπŸ™ˆ #naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah

    You guys serious ke taknak grab promotion ni?!!!!! RM20 je satu lipbalmπŸ’— promotion smpai 31August! Alang alang tu ajak k
    0

    You guys serious ke taknak grab promotion ni?!!!!! RM20 je satu lipbalmπŸ’— promotion smpai 31August! Alang alang tu ajak kawan2 beli! Jimat teruk tauuu 😍😍😍😍 jangan nyesal kalau tak dpt harga mcm ni dah πŸ€—πŸ€—πŸ€— Postage SM : RM8 SS : RM12 #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Hi guys, boleh tgok video ni, model ni pakai marryrose tinted lipbalm code walnut 😍😍 enjoy tauuu hehehe
.
Walnut 🌰
Walnu
    0

    Hi guys, boleh tgok video ni, model ni pakai marryrose tinted lipbalm code walnut 😍😍 enjoy tauuu hehehe . Walnut 🌰 Walnut colour dia natural untuk siapa skin dia gelap but! For those yang have fair skin, pakai walnut ni nampak korang punya lips sexy sbb brownish punya colour. . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Haa korang tak percaya lagi? 
Ni sis beyla kasi video drpd customer sis 😍
Cantik kan😍

Tunggu apa lagiii, GRAB YOURS NOW
    0

    Haa korang tak percaya lagi? Ni sis beyla kasi video drpd customer sis 😍 Cantik kan😍 Tunggu apa lagiii, GRAB YOURS NOW ❀lovelies Rm 12 *Shiny Files* πŸ’…πŸ» 100% brand new & high quality πŸ’…πŸ» Well-polished , No pain✨ πŸ’…πŸ» Professional shiny files πŸ’…πŸ» Washable and clean πŸ’…πŸ» Very hygienic πŸ’…πŸ» Suitable for everyone πŸ’…πŸ» Can bring anywhere 😱 Grab laju laju tekan link dkt bio terusπŸ”₯ #fingernails#nails#shiny#shine#beylarose#shinynailmurah#shinefilemurah#shinyfilemalaysia#shahalam#shiningkuku#psa#kukucantiknatural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah

    Holla ! *HOLLA !* Holla FOLLOWERS

So today sis nk kasi tau yang sis beyla open order for *Shiny Nails*πŸ™ˆ Rm 12 *Shiny Fi
    0

    Holla ! *HOLLA !* Holla FOLLOWERS So today sis nk kasi tau yang sis beyla open order for *Shiny Nails*πŸ™ˆ Rm 12 *Shiny Files* πŸ’…πŸ» 100% brand new & high quality πŸ’…πŸ» Well-polished , No pain✨ πŸ’…πŸ» Professional shiny files πŸ’…πŸ» Washable and clean πŸ’…πŸ» Very hygienic πŸ’…πŸ» Suitable for everyone πŸ’…πŸ» Can bring anywhere So jgn tunggu lamaΒ², *GRAB YOURS* NOW lovelies ❀ 😱 Grab laju laju tekan link dkt bio terusπŸ”₯ . #naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah

    Holla ! *HOLLA !* Holla FOLLOWERS

So today sis nk kasi tau yang sis beyla open order for *Shiny Nails*πŸ™ˆ Rm 12 *Shiny Fi
    0

    Holla ! *HOLLA !* Holla FOLLOWERS So today sis nk kasi tau yang sis beyla open order for *Shiny Nails*πŸ™ˆ Rm 12 *Shiny Files* πŸ’…πŸ» 100% brand new & high quality πŸ’…πŸ» Well-polished , No pain✨ πŸ’…πŸ» Professional shiny files πŸ’…πŸ» Washable and clean πŸ’…πŸ» Very hygienic πŸ’…πŸ» Suitable for everyone πŸ’…πŸ» Can bring anywhere So jgn tunggu lamaΒ², *GRAB YOURS* NOW lovelies ❀ 😱 Grab laju laju tekan link dkt bio terusπŸ”₯ . #naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah

    Good morning 😍😍
Mulakan pagi anda dgan senyuman, btw model kita nk pakai code walnut πŸ‘ cantik gila ni kalau pakai time k
    0

    Good morning 😍😍 Mulakan pagi anda dgan senyuman, btw model kita nk pakai code walnut πŸ‘ cantik gila ni kalau pakai time keluar mesti bombbb πŸ”₯πŸ”₯. . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Kenapa awak perlu beli dari kami? Sebab saya akan bagi awak promosi yang awak takkan dapat di luar sana 😱😱 Setiap pembel
    0

    Kenapa awak perlu beli dari kami? Sebab saya akan bagi awak promosi yang awak takkan dapat di luar sana 😱😱 Setiap pembelian akan dapat hadiah percuma yang kami akan masukkan dalam parcel awak nanti 😍 . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Holla ! *HOLLA !* Holla FOLLOWERS

So today sis nk kasi tau yang sis beyla buat *
    0

    Holla ! *HOLLA !* Holla FOLLOWERS So today sis nk kasi tau yang sis beyla buat *"FRIDAY"* promo.πŸ™ˆ Rm 10 for *FRIDAY PROMO* BUY 2, RM 19 *Shiny Files* πŸ’…πŸ» 100% brand new & high quality πŸ’…πŸ» Well-polished , No pain✨ πŸ’…πŸ» Professional shiny files πŸ’…πŸ» Washable and clean πŸ’…πŸ» Very hygienic πŸ’…πŸ» Suitable for everyone πŸ’…πŸ» Can bring anywhere So jgn tunggu lamaΒ², *GRAB YOURS* NOW lovelies ❀ Today beli esok dpt😱 Grab laju laju tekan link dkt bio terusπŸ”₯ . #naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah

    So haii bagi sesiapa yg tak kenal & dah kenal BEYLA ROSE... Category : BEAUTY, COSMETIC & PERSONAL CARE

Product that ha
    0

    So haii bagi sesiapa yg tak kenal & dah kenal BEYLA ROSE... Category : BEAUTY, COSMETIC & PERSONAL CARE Product that had been created to make someone look beautiful and make someone more confident & look fresh everydayπŸ’• So stay tuned gais okay... . #beylarose#beauty#lipbalm#cosmetic#personalcare#product#marryrosemalaysia#shinyfile#pretty#shahalam#malaysia#murah#freshlook#naturalbeauty#naturallook#naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah

    Hi morning uols 😍😍
Nak berjaya? Ikut cara ni, 21 / 90 mesti korang boleh. Tak percaya? Jom start mulai harini!! Sepatutn
    0

    Hi morning uols 😍😍 Nak berjaya? Ikut cara ni, 21 / 90 mesti korang boleh. Tak percaya? Jom start mulai harini!! Sepatutnya cara ni korang kena buat semalam dah πŸ˜› . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    β€œUr skincare is ur foundation”
Dont forget to get you fav marryrose tinted lipbalm colour 😘
.
#marryrose #marryroseipoh
    0

    β€œUr skincare is ur foundation” Dont forget to get you fav marryrose tinted lipbalm colour 😘 . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Oh Peach! πŸ‘ 
Warna dia orange ke peach! Cantik sangat for those yang nak nampak korean look tu plus kalau nak makeup ful
    0

    Oh Peach! πŸ‘ Warna dia orange ke peach! Cantik sangat for those yang nak nampak korean look tu plus kalau nak makeup full lips pun warna orange tu nampak cantik sangat! . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Good morning!!!
Nak share sikit kelebihan oh peach pagini, yang amana ada kelas tu, yang tgh kemas rumah atau tgah siap2
    0

    Good morning!!! Nak share sikit kelebihan oh peach pagini, yang amana ada kelas tu, yang tgh kemas rumah atau tgah siap2 nak pergi kerja, korang try pakai oh peach ni, mesti org cakap β€œwahhh cantiknya awak harini, apa rahsia? πŸ˜›πŸ˜›β€ . . Oh Peach! πŸ‘ Warna dia orange ke peach! Cantik sangat for those yang nak nampak korean look tu plus kalau nak makeup full lips pun warna orange tu nampak cantik sangat! . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Promosi red tomato!!!
Nak bagi promosi utk siapa nak dapatkan warna red tomato ni, harini dgan esok sahaja. Kami nak bag
    1

    Promosi red tomato!!! Nak bagi promosi utk siapa nak dapatkan warna red tomato ni, harini dgan esok sahaja. Kami nak bagi harga special untuk siapa yg order red tomato ni 😁😁 . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    Hi !! PROMOSI KHAS!!
Siapa layak terima promosi kami ni? Jawapan dia ialah siapa yang bertindak cepat sebab promosi ni k
    0

    Hi !! PROMOSI KHAS!! Siapa layak terima promosi kami ni? Jawapan dia ialah siapa yang bertindak cepat sebab promosi ni khas untuk code red tomato sahaja!! Warna yang look so sexy bila korang pakai dkat lips korang tu πŸ˜‹ . #marryrose#marryroseipoh#marryroseperak#marryrosemalaysia#marryrosemurah#marryroselipbalm#lipbalmtinted#lipbalmcantik#lipbalmmurah#lipbalmviral#makeupmalaysia#viral#murah#cantikwithrafya

    So hai gais, harini beyla rose nk kasi tau uolsss semua haaa yang beyla rose ni menjual barang kosmetik gituuu... So sia
    0

    So hai gais, harini beyla rose nk kasi tau uolsss semua haaa yang beyla rose ni menjual barang kosmetik gituuu... So siapa yang baru join & follow tngokΒ² lah ig sis niπŸ™ˆ Beyla rose menjual barang kosmetik dari segi beauty, perconal care dan yang lain lain. So yang baru follow tu haaaa marilahhhh scroll ig sis .... Kalau ada yang berkenan, jgn lah segan silu nk ws sis yeπŸ˜πŸ‘Œ . #shinyfile#shiny#fingernails#shinning#nails#beylarose#psa#shahalam#cosmetic#malasysia #naturalbeauty#natural#lipbalm#sayajual #malaysia #psa #shahalam #selangor#codshahalam#nakcantik#beauty#marryrosemurah#lipbalmcantik#lipbalmmalaysia#marryrosemalaysia#lips#shinynails#shinyfile#shinyfilecantik#kukukilat#shinyfilemalaysia#shinyfilemurah