• #kitsui

    Jenama Paling Laris Di Farmasi Watson & Guardian.
Super Health Brand Di Seluruh Asia Tenggara.
.
.

KITSUI 2XS LEMON
FRE
    1

    Jenama Paling Laris Di Farmasi Watson & Guardian. Super Health Brand Di Seluruh Asia Tenggara. . . KITSUI 2XS LEMON FREE SUGAR – kurang kalori & kurang karbohidrat . . Produk pembakaran lemak yang bebas dari sebarang kandungan gula. . . Penyelesaian masalah berlebihan lemak, peningkatan metabolisme. Membantu mengurangkan berat badan, mengurangkan selera makan dan membakar lemak yang berlebihan. . . Dihasilkan daripada ramuan semulajadi dengan saiz pembungkusan 20 pek x 5gm. Rasa buah yang sangat sedap di minum . Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam . Jangan lupa shake shake ye*Kesan pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan senaman dan pengawalan makanan dan juga minum air yang mencukupi. (2 litre sehari) . . *KECANTIKAN ANDA ADALAH TUGAS KAMI* . . #kitsui#kitsuimy#kitsuimalaysia#motivasi#motivasidiri#motivasisihat#motivasikesihatan#sihat#cantik#kulit#kulitputih#kulitsihat#kulitsehat#kulitberminyak#kulitkering#kulitkusam#kulitputih#kulitlembab#kulitlembut#kulitcantik#kulitsehat#motivasi#motivasidiri#motivasisihat#motivasikesihatan#sihat#cantik#healthyfood#naturalfood#dailyfood#vegetable#fruit#makanansuper#superfood

    KITSUI COLLA H2O
100% sugar free .
.
Mengembalikan Keremajaan Kulit.
.
Penyelesaian masalah kulit, kulit kering, garis h
    0

    KITSUI COLLA H2O 100% sugar free . . Mengembalikan Keremajaan Kulit. . Penyelesaian masalah kulit, kulit kering, garis halus, kedutan, kulit penuaan dan bintik-bintik hitam. Dihasilkan daripada ramuan semula jadi dengan saiz bungkusan sebanyak 20 sachet x 5gm. . . ** Tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai alahan Seafood seperti makanan laut kerana collagen adalah dari ikan laut . . Jenama Paling Laris Di Farmasi Watson & Guardian. Super Health Brand Di Seluruh Asia Tenggara. . . *KECANTIKAN ANDA ADALAH TUGAS KAMI* . . #kitsui#kitsuimy#kitsuimalaysia#motivasi#motivasidiri#motivasisihat#motivasikesihatan#sihat#cantik#kulit#kulitputih#kulitsihat#kulitsehat#kulitberminyak#kulitkering#kulitkusam#kulitputih#kulitlembab#kulitlembut#kulitcantik#kulitsehat#motivasi#motivasidiri#motivasisihat#motivasikesihatan#sihat#cantik#healthyfood#naturalfood#dailyfood#vegetable#fruit#makanansuper#superfood

    KITSUI NETTOX FIBER
BEBAS GULA | SUGAR FREE .
.
Produk detox Untuk Masalah Berat Badan dan Sembelit.
.
.
Produk detox  y
    0

    KITSUI NETTOX FIBER BEBAS GULA | SUGAR FREE . . Produk detox Untuk Masalah Berat Badan dan Sembelit. . . Produk detox yang bebas dari sebarang kandungan gula. Sangat Sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan masalah sembelit, membuang toksin dari badan, bantu mengempiskan perut yang buncit dan bantu anda mengurangkan berat badan. . . Dirumuskan daripada ramuan semula jadi dengan saiz pembungkusan sebanyak 20 sachet x 5 grams . Kesan Seawal 3 hari untuk mereka yang bermasalah sembelit . Rasa campuran buah buahan dan sayur sayuran yang sangat sedap diminum. Boleh dikemam dan juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jangan lupa shake shake ye . . Jenama Paling Laris Di Farmasi Watson & Guardian. Super Health Brand Di Seluruh Asia Tenggara. . . .*Kesan pencernaan toksin dan juga pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan pengawalan makanan dan juga minuman air yang mencukupi (2 litre sehari ) . . *KECANTIKAN ANDA ADALAH TUGAS KAMI* . . #kitsui#kitsuimy#kitsuimalaysia#motivasi#motivasidiri#motivasisihat#motivasikesihatan#sihat#cantik#kulit#kulitputih#kulitsihat#kulitsehat#kulitberminyak#kulitkering#kulitkusam#kulitputih#kulitlembab#kulitlembut#kulitcantik#kulitsehat#motivasi#motivasidiri#motivasisihat#motivasikesihatan#sihat#cantik#healthyfood#naturalfood#dailyfood#vegetable#fruit#makanansuper#superfood

    Terima kasih beri peluang krim Wd membantu atasi masalah kulit wajah awak😍
.
.
Dulu wajah #berjerawat, #kusam, #tone_tak
    0

    Terima kasih beri peluang krim Wd membantu atasi masalah kulit wajah awak😍 . . Dulu wajah #berjerawat,#kusam,#tone_tak_sekata.Dah wajah kusam keyakinan nak jumpa orang pon hilang 😣 . . So sapa nak cantik sama dengan cara paling mudah calit lah krim WDTA ni . . Wasalam 01115095156 . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    PROMO dari 15 FEBRUARI 2020 - 29 FEBRUARI 2020 SAHAJA ❗

FAEDAH LANGSUNG:

KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori p
    0

    PROMO dari 15 FEBRUARI 2020 - 29 FEBRUARI 2020 SAHAJA ❗ FAEDAH LANGSUNG: KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori pori muka serta merta >Membersihkan kulit serta merta >Menghaluskan muka serta merta >Kulit muka jadi pinkish serta merta >Mengurangkan masalah kulit berminyak serta merta KOREAN WHITE ESSENCE SERUM >Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C. >Menjadikan kulit lebih licin dan lembut. >Kulit kelihatan lebih muda remaja. >Meringankan kulit serta melembapkan. >Mengurangkan bintik merah. >Merawat bekas luka dan tanda-tanda yang tidak diingini pada kulit. Klik link di bawah untuk tempahan & maklumat lanjut 😊 https://kitsui.com.my/?ref=152&ref=152&campaign=promo #kitsui#kitsuimalaysia#wajah#muka#melembap#luka#antioksidan#remaja#licin#cerah#haluskankulit

    PROMO dari 15 FEBRUARI 2020 - 29 FEBRUARI 2020 SAHAJA ❗

FAEDAH LANGSUNG:

KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori p
    0

    PROMO dari 15 FEBRUARI 2020 - 29 FEBRUARI 2020 SAHAJA ❗ FAEDAH LANGSUNG: KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori pori muka serta merta >Membersihkan kulit serta merta >Menghaluskan muka serta merta >Kulit muka jadi pinkish serta merta >Mengurangkan masalah kulit berminyak serta merta KOREAN WHITE ESSENCE SERUM >Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C. >Menjadikan kulit lebih licin dan lembut. >Kulit kelihatan lebih muda remaja. >Meringankan kulit serta melembapkan. >Mengurangkan bintik merah. >Merawat bekas luka dan tanda-tanda yang tidak diingini pada kulit. Klik link di bawah untuk tempahan & maklumat lanjut 😊 https://kitsui.com.my/?ref=152&ref=152&campaign=promo #kitsui#kitsuimalaysia#wajah#muka#melembap#luka#antioksidan#remaja#licin#cerah#haluskankulit

    PROMO dari 15 FEBRUARI 2020 - 29 FEBRUARI 2020 SAHAJA ❗

FAEDAH LANGSUNG:

KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori p
    0

    PROMO dari 15 FEBRUARI 2020 - 29 FEBRUARI 2020 SAHAJA ❗ FAEDAH LANGSUNG: KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori pori muka serta merta >Membersihkan kulit serta merta >Menghaluskan muka serta merta >Kulit muka jadi pinkish serta merta >Mengurangkan masalah kulit berminyak serta merta KOREAN WHITE ESSENCE SERUM >Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C. >Menjadikan kulit lebih licin dan lembut. >Kulit kelihatan lebih muda remaja. >Meringankan kulit serta melembapkan. >Mengurangkan bintik merah. >Merawat bekas luka dan tanda-tanda yang tidak diingini pada kulit. Klik link di bawah untuk tempahan & maklumat lanjut 😊 https://kitsui.com.my/?ref=152&ref=152&campaign=promo #kitsui#kitsuimalaysia#wajah#muka#melembap#luka#antioksidan#remaja#licin#cerah#haluskankulit

    Jangan pandang sebelah mata 
dengan krim calit di nadi  #WDTA ni sekali sapu pipi melantun 2  ketul toink-toink.
.
.
Sap
    2

    Jangan pandang sebelah mata dengan krim calit di nadi #WDTAni sekali sapu pipi melantun 2 ketul toink-toink. . . Sapu wd pipi anjal Sapu wd pipi tegang Sapu wd wajah awet muda. Sapu wd kulit glowing . . Kesannya bukan muka sahaja satu body mantop luar dalam awak. . . Nak apa lagi? . . Tak perlu susah calit je Krim awet muda WDTA di #nadiin shaa Allah satu badan dapat kesannya. Tapi syaratnya kena lah konsisten awak 😉 Jangan pikir lama nakk cantik dalaman cantik luaran kena calit mulai harini. . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    RAHSIA KULIT CERAH , TEGANG, ANJAL, AWET MUDA PALING MUDAH DI ABAD INI!
.
.
Kalau korang nak tau, KRIM WD Triple Advance
    2

    RAHSIA KULIT CERAH , TEGANG, ANJAL, AWET MUDA PALING MUDAH DI ABAD INI! . . Kalau korang nak tau, KRIM WD Triple Advance ni salah satu produk yang sangat sangat #RAREdan #UNIK. . . Ianyaproduk kecantikan, tapi tak perlu sapu di muka, sebab ianya BUKAN SKINCARE. . . Berbentuk krim, putih, likat dan bau aroma #LAVENDERyang menggunakan inovasi bio teknologi nano. Mak2 yang bizi tapi nak cantik kat luar tu memang helok sangat pakai. . . Cara pakai pun simple jer. Tak perlu pun nak shake, bancuh semua. Cuma korang calit sikit dan sapu kat 3 point nadi 2x sehari. Siap! . . Wd ni telahpun berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), dan dihasilkan di kilang bertaraf GMP serta ada sijil HALAL JAKIM. . . Formulasi yang terkandung dalam wd ni terdiri daripada 33 kandungan herba terpilih antaranya Estrak Akar Tree Peony, Arbutin, Pueraria Mirifica, dan lain2 . . Produk yang berkualiti tinggi, berkesan jika pakai konsisten. Korang akan nampak perubahan demi perubahan😁 . . Nak try ajom wasap 01115095156 . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    Inilah yang bestnya dengan wdta. .
.
Sebab calitan dan sapuan wdta mampu memberikan keserian yang lebih kepada si pemaka
    0

    Inilah yang bestnya dengan wdta. . . Sebab calitan dan sapuan wdta mampu memberikan keserian yang lebih kepada si pemakai. Dulu pakai foundation masih terasa kusam kurang anjal dan tegang kulit tu. Tapi bila dah konsisten calit wdta, rasa tegang dan makin glowing. . . . Awak nak seri dengan mudah? Haaa ajom lah mulai pagi dan petang selepas mandi calit krim Wd 😉 . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    Tudia kasi ZOOM sket baru jelas kan.😆
#WD ni botol dia kecik je. Tapi awak nak tau tak sebotol tu sesilap boleh tahan de
    2

    Tudia kasi ZOOM sket baru jelas kan.😆 #WDni botol dia kecik je. Tapi awak nak tau tak sebotol tu sesilap boleh tahan dekat 2 bulan . . Dah la comey. Senang bawa memana tau2 . . Harga dia tu kalau nak dibandingkan dengan manfaat yang awak dapat memang berbaloi libu libu lemon . . Acer bayangkan calit calit kat 3 point nadi je, tapi boleh cerahkan kulit satu badan,hilangkan jerawat, hilangkan jeragat, naikkan seri muka, dalaman mantop dan awet muda. Giteww . . Perghhh! kalau nak dikira satu satu supplement boleh habis ribu riban. Ni WD tapaw semua. Awak rilek je dok silang kaki atas sofa empuk sesambil mencalit . . Kalau umah blackout pon boleh calit awak. Rabaaa raba je calit siap😝 . . Nampak tak, sikit punya #MUDAHnak pakai wd ni . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    KENAPA MAKIN RAMAI JATUH HATI DENGAN KRIM CALIT NADI NI?
.
.
Tengok aje la Kak Suriani kita. Umur dah 44 tahun tapi maki
    0

    KENAPA MAKIN RAMAI JATUH HATI DENGAN KRIM CALIT NADI NI? . . Tengok aje la Kak Suriani kita. Umur dah 44 tahun tapi makin calit alhamdulillah makin cantik muda 😍 . . Ompompuan kalau cite bab awet muda, semua suka kann. Tetambah produk bebetul membantu masalah kulit wajah kita dan selamat. . . Ni lah kerja2 zat zat herba dalam krim #WDTAterbaik. . . Antaranya Pueraria Mirifica yang membantu . ✔️Menegangkan kulit yang telah kendur ✔️Mengurangkan garisan halus. ✔️Meremajakan kulit ✔️Mengurangkan minyak di muka ✔️Melembutkan dan mencerahkan kulit. ✔️Kurangkan lebam bawah mata ✔️Mengatasi masalah kulit kasar dan kering. ✔️Mencegah pertumbuhan jerawat ✔️Melambatkan proses penuaan . . Waaaaa bestkann? Ini baru satu bahan, ada lagi 4 Bahan yang power untuk bagi kulit korang cantik berseri seri dari dalam. . . Yang menariknya wdta ni calit kat 3 point nadi je. #Mudahje nak cantik 😍 . . Dah penat cuba macam2 produk tapi takde kesan, jom ikhtiar dengan krim nano ni pulak. . . In shaa allah WD Triple Advance ni dah di upgrade #formula_3x_gandalagi cepat. . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori pori muka serta merta
>Membersihkan kulit serta merta
>Menghaluskan muka ser
    138

    KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori pori muka serta merta >Membersihkan kulit serta merta >Menghaluskan muka serta merta >Kulit muka jadi pinkish serta merta >Mengurangkan masala kulit berminyak serta merta #kitsuimy#kitsuimalaysia#kitsui#kitsuiskincare#watsonmalaysia#mask

    KOREAN WHITE ESSENCE SERUM
>Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C.
>Menjadikan kulit
    44

    KOREAN WHITE ESSENCE SERUM >Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C. >Menjadikan kulit lebih licin dan lembut. >Kulit kelihatan lebih muda remaja. >Meringankan kulit serta melembapkan. >Mengurangkan bintik merah. >Merawat bekas luka dan tanda-tanda yang tidak diingini pada kulit. #kitsuimalaysia#watsonmalaysia#kitsui#kitsuiskincare#kitsuimy#serum

    KOREAN WHITE PINK CLAY MASK
>Hilangkan pori pori muka serta merta
>Membersihkan kulit serta merta
>Menghaluskan muka ser
    32

    KOREAN WHITE PINK CLAY MASK >Hilangkan pori pori muka serta merta >Membersihkan kulit serta merta >Menghaluskan muka serta merta >Kulit muka jadi pinkish serta merta >Mengurangkan masala kulit berminyak serta merta #kitsuimy#kitsuimalaysia#kitsui#kitsuiskincare#watsonmalaysia

    KOREAN WHITE ESSENCE SERUM
>Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C.
>Menjadikan kulit
    44

    KOREAN WHITE ESSENCE SERUM >Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C. >Menjadikan kulit lebih licin dan lembut. >Kulit kelihatan lebih muda remaja. >Meringankan kulit serta melembapkan. >Mengurangkan bintik merah. >Merawat bekas luka dan tanda-tanda yang tidak diingini pada kulit. #kitsuimalaysia#kitsui#kitsuiskincare#watsonmalaysia#kitsuimy

    BETUL KE SAPU KAT NADI JER JERAWAT DAN PORI KAT MUKA BOLEH MENGECIL?
.
.
Haaaa kalau nak tau, dalam krim WD ni ada #Saxi
    0

    BETUL KE SAPU KAT NADI JER JERAWAT DAN PORI KAT MUKA BOLEH MENGECIL? . . Haaaa kalau nak tau, dalam krim WD ni ada #Saxifraga_Sarmentosa_Extractyang sangatttt bagus untuk mengurangkan minyak kat kulit muka kita. Secara tak langsung mengecilkan pori2 kulit yang terbuka luas kat kulit kita ni. . . Ada customer yang seram dengan kesan yang dia dapat. Sebab sebelum ni dah memacam produk dia try tapi tak ok. . . WD ni baru je pakai pori dah tutup rapat! Yang best nya sapu kat 3 POINT NADI WAJIB je punn. Pastu konsisten minum air banyak. . . Haaa, tula special nya krim teknologi nano. Dia bertindak melalui pembuluh darah kita. Meresap masuk dalam badan. . . Sebab tu kesan dapat menyeluruh satu badan. . . Zaman moden sekarang ni tak mustahil tau. Kome kene caye weii 😁 . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    1. Hilangkan pori pori muka serta merta
2. Membersihkan kulit serta merta
3. Menghaluskan muka serta merta
4. Kulit muka
    325

    1. Hilangkan pori pori muka serta merta 2. Membersihkan kulit serta merta 3. Menghaluskan muka serta merta 4. Kulit muka jadi pinkish serta merta 5. Muka berminyak Akan berkurangan serta merta #kitsuimy#kitsuimalaysia#kitsui#kitsuiskincare#watsonmalaysia

    1. Hilangkan pori pori muka serta merta
2. Membersihkan kulit serta merta
3. Menghaluskan muka serta merta
4. Kulit muka
    220

    1. Hilangkan pori pori muka serta merta 2. Membersihkan kulit serta merta 3. Menghaluskan muka serta merta 4. Kulit muka jadi pinkish serta merta 5. Muka berminyak Akan berkurangan serta merta #kitsuimy#kitsuimalaysia#kitsui#kitsuiskincare#watsonmalaysia

    1. Hilangkan pori pori muka serta merta
2. Membersihkan kulit serta merta
3. Menghaluskan muka serta merta
4. Kulit muka
    85

    1. Hilangkan pori pori muka serta merta 2. Membersihkan kulit serta merta 3. Menghaluskan muka serta merta 4. Kulit muka jadi pinkish serta merta 5. Muka berminyak Akan berkurangan serta merta #kitsuimy#kitsuimalaysia#kitsui#kitsuiskincare#watsonmalaysia

    KELEBIHAN KITSUI STEMCELL MIXBERRIES ✔Anti Oxidant Semula jadi. ✔ Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.
    0

    KELEBIHAN KITSUI STEMCELL MIXBERRIES ✔Anti Oxidant Semula jadi. ✔ Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit. ✔ Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda. ✔ Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah. ✔ Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata. ✔ Menjadikan kulit tidak kering, dan lembab. ✔ Mengatasi masalah kedutan halus ✔ Mengatasi masalah kulit kering Bahan-bahan aktif atau ramuan yang ada dalam Kitsui Stemcell MixBerries ialah dari combinasi teknologi Jepun stem cells buah-buahan seperti acai berry, blue berry, rasberry, elderberry, cranberry and collagen to menjadikan kulit sihat dan cantik dalam masa 14 hari.. Klik link di bawah untuk tempahan & maklumat lanjut 😊 https://kitsui.com.my/?ref=152&ref=152&campaign=promo #kitsui#kitsuimalaysia#koreanwhite#putih#cerah#cantik#lawa#berseri#gebu#jerawat#jeragat#korea#japan#malaysia

    Produk Kitsui Malaysia. Produk Terlaris di Farmasi Watsons & Guardian

Kelebihan Kitsui Whitenin B.B:

Mencerah & memuti
    0

    Produk Kitsui Malaysia. Produk Terlaris di Farmasi Watsons & Guardian Kelebihan Kitsui Whitenin B.B: Mencerah & memutihkan seluruh wajah Menghalang pembentukan blackhead & whitehead Mengawal minyak berlebihan dimuka Menaikkan seri wajah Mencerahkan mata Menghalang penghasilan melanin kulit Memutihkan kulit menjadi putih pink & gebu Menutup liang pori muka Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu Cara minum Kitsui Whitenin B.B Tuangkan seluruh isi pek ke dalam air suam (150ml) Kacau dan mnum segera Ambil 1 sachet setiap hari sebagai permulaan, kemudian anda boleh ambil 1-2 sachet sehari untuk maintain ye Klik link di bawah untuk tempahan & maklumat lanjut 😊 https://kitsui.com.my/?ref=152&ref=152&campaign=promo #kitsui#kitsuimalaysia#koreanwhite#putih#cerah#cantik#lawa#berseri#gebu#jerawat#jeragat#korea#japan#malaysia

    Kelebihan Kitsui Korean White: 🌹Untuk memutihkan kulit seluruh badan 🌹Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti
    0

    Kelebihan Kitsui Korean White: 🌹Untuk memutihkan kulit seluruh badan 🌹Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap 🌹Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan. 🌹Menghilangkan flek hitam. 🌹Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat. 🌹Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness). 🌹Tegang serta gebukan kulit wajah 🌹Sesuai untuk pengguna yang mempunyai masalah Diabetis 100% Sugar Free 🌹Amat sesuai untuk pesakit diabetis atau kencing manis . . Cara minum Kitsui Korean White: Campur 1 paket ke dalam 80ml air suam. Kacau sehingga larut dan minum. Anda boleh ambil 1 paket sehari sama ada sebelum sarapan atau 2 jam sebelum tidur. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan terbaik . Klik link di bawah untuk tempahan & maklumat lanjut 😊⬇⬇⬇ https://kitsui.com.my/?ref=152&ref=152&campaign=promo #kitsui#kitsuimalaysia#koreanwhite#putih#cerah#cantik#lawa#berseri#gebu#jerawat#jeragat#korea#japan#malaysia

    0

    "Bukan senang NAK dapat pujian dari suami" . . Sekali dah di puji, hambikkk tido malam pon edak tenteram. Macam tu pulak aihhh 😂 . . Haaa ajom korang baca perbualan akak ni dengan cik sominya hehe. Amat beruntung lah yang dah ada krim wd lepas tu konsisten pakai. In shaa Allah kecantikan terjaga luaran dan dalaman😍 . . Nak rawat masalah yang sama? Wasap sekarang 01115095156 . . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    ADA PERBEZAAN TAK?

Al kisahnye si manis ni guna krim WDTA, nak ikhtiar MASALAH JERAWAT.
--
Terseksanya diri masalah jer
    0

    ADA PERBEZAAN TAK? Al kisahnye si manis ni guna krim WDTA, nak ikhtiar MASALAH JERAWAT. -- Terseksanya diri masalah jerawat ni, nak kalau jenis pakai lah segala jenis skincare pun, dia buat donoooo je. Buat tak reti. Kebal katakau! -- Membazir duit je beli memacam. Tapi hasilnye sedih😫 -- Dah tak tahan dengan #jerawatyang tumbuh melata ni, tawakal je try jugak krim WDTA ni. Syukur Alhamdulilah, berhasil nampak lah kesannya. -- Sis ni tak sapu kat wajah tau, sapu kat nadi je. -- Agaknya dia takut dah dengan produk yang sapu2 kat wajah ni. Tu dia cuba ikhtiar dengan WDTA ni, sebab dengar sapu2 kat nadi je. -- Punya lah jimat, sebotol 2_3 bulan dia pakai. Tapi tengok lah hasilnya. Habis kecut, habis lari semua jerawat 😍 -- Wasap 01115095156 -- #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    RAMAI YANG TAKUT GUNA KRIM WDTA TIME PREGNANT

Sebenarnya jangan risau lah korang, WDTA ni tak merbahaya pada baby. Buka
    0

    RAMAI YANG TAKUT GUNA KRIM WDTA TIME PREGNANT Sebenarnya jangan risau lah korang, WDTA ni tak merbahaya pada baby. Bukan takat ibu pregnant je, ibu dalam pantang dan menyusukan baby pon selamat guna krim WDTA ni 💓 -- Haaa tengok je lah adik maniss ni. Sebelum pregnant tak ada masalah jerawat. Bila pregnant mulalah wajah naik jerawat. Biasa lah ibu mengandung ni hormon kucar-kacir kan. -- Alhamdulilah lepas guna 1 UNIT KRIM WDTA, nahhh kaw cantikkk dia 😱 MasyaAllah lain sangat, makin berseri-seri uiii -- Ibu mengandung pasni jangan takut2 tau mencalit krim WDTA ni. Banyak lagi membantu, bukan takat untuk cantik ja boleh jaga dalaman korang juga tau 🤗 . #wdec#wd#Wdta#wdperak #wdselangor#WdMelaka#WdKlang#WdKedah#skin #ephyraplus#hannan#thalia #ohanabeauty#dianz#firmax3 #kitsui#pearglowo#honeyglow #ratubeauty#jeragat#jerawat#ubatparut#kulitberminyak#kusam#glowing#CantikDisini

    Rm35 free postage
.
Memperbaiki kulit
Makan strawberi dengan kerap atau memakai topeng muka dengan strawberi akan member
    0

    Rm35 free postage . Memperbaiki kulit Makan strawberi dengan kerap atau memakai topeng muka dengan strawberi akan memberi anda rasa berseri kerana ia mengandungi asid alpha-hydroxy, yang menghilangkan sel kulit mati dan membersihkan kulit. AHA juga menunda penuaan dan membantu memperbaiki dan meremajakan kulit yang rosak matahari. Masak strawberi dengan beberapa minyak zaitun dan jus limau dan campuran sehingga licin. Sebarkan muka dan leher. Biarkan selama 20 minit dan basuh..#kitsui#kitsuimy#kitsuimalaysia#kitsuimy#watsonsmy#guardianmalaysia

    100% HALAL

DI KITSUI, KAMI SENTIASA MEMASTIKAN YG STATUS HALAL KAMI SENTIASA TERPELIHARA DGN

1. PEMBEKAL RAMUAN RAMUAN
    0

    100% HALAL DI KITSUI, KAMI SENTIASA MEMASTIKAN YG STATUS HALAL KAMI SENTIASA TERPELIHARA DGN 1. PEMBEKAL RAMUAN RAMUAN YANG HALAL Perkara Pertama yg kami pertimbangkan apabila memilih pembekal adalah memastikan ramuan dan bahan aktif mereka mempunyai sijil halal daripada jakim atau pun badan pensijilan Halal dari luar negara yg DILULUSKAN oleh Jakim. 2. PREMIS KILANG YANG BERSIH Kebersihan setiap Ruang dan peralatan di kilang sentiasa di utamakan dan barang yang tidak Halal tidak di benarkan di bawa masuk kedalam kilang PREMIS. 3. 100 % PEKERJA BERAGAMA ISLAM 100% kakitangan Kitsui adalah BERAGAMA Islam Kesan seawal 7 hari. HALAL. GMP. TIADA BAHAN KIMIA. LULUS KKM. RASA BUAH BUAH YG SEDAP. RM38.8O SEKOTAK. JENAMA PALING LARIS DI FARMASI WATSON & GUARDIAN. SUPER HEALTH BRAND DI SELURUH ASIA TENGGARA. 항상 아름다운 소녀가있어 라. #kitsui#kitsuimy#kitsuimalaysia#watsonmalaysia#guardianmalaysia#sihat#cantik#kulit#kulitputih#kulitsihat#kulitsehat#kulitberminyak#kulitkering#kulitkusam#kulitputih#kulitlembab#cantik#healthyfood#naturalfood#dailyfood#shoppee#sephora#mac#silkygirl#neelofa#fazura#vivyyusof

    Instagram Web Viewer